Brooklyn!

Brooklyn!

I det haar huset i Bedford Styvesant, allmänt kallat Bedsty, i Brooklyn ligger Bag-alls kontor, atelje och lager.

bag-all brooklyn

Det här är världens kanske knasigaste byggnad. Ingenting är rakt eller helt eller rent. Det är så otroligt festligt att Adressen are 544 Park Avenue, after Park Avenue inne på Manhattan are the snoffsigaste gatan. Så Folk vi gör affärer med brukar tro att vi har ett tjusigt med Kontor på den Park Avenue. Haha, de skulle bara veta! Och de kunder som kommer och hälsar på oss får sig en liten chock.

Utanför vår dörr står dessa härliga maskiner. Någon som blir sugen på en varmkorv eller varför inte några lökringar?! Älskar texten: HEISS FRISCH & SCHNELL. Så himla färsk kan maten inte varit ens när maskinen fungerade. De fungerar naturligtvis inte eftersom ingenting i den här byggnaden fungerar som det ska.

jennifer bag-all elevator

Låt mig presentera godshissen som har den lilla speciella egenskapen att man inte kan se på vilken våning den är. Nej, man får helt enkelt kuta i trapporna (6 våningar) och leta efter den. När man hittar den så finns det heller inga knappar inne i hissen som man kan trycka på för att komma till rätt våningsplan. Det finns en stor svart knapp som det står: UP på och en annan som det står DOWN på. Sen får man gissa var hissen ska stanna för att pricka våningen. Det finns naturligtvis inget fönster så man kan se var våningsplanen är. Varför göra saker enkla och praktiska när man kan göra det svårt? Och tänk vad mycket motion Bag-all tjejerna, Micke och jag fått tack vare denna hiss.

reuse boxes bag-all

Här har vi sopsorteringen. Även av oss kallad guldgruvan. Det är nämligen här vi hittar alla våra kartonger. Som ni vet är Bag-alls hela idé återvinning och när det kommer till kartonger återvinner vi innan själva återvinningen. Dvs vi letar efter kartonger som folk kastat och så använder vi dem till våra transporter. Här letar Malin stora kartonger till dagens sändning.

bag-all kontor

Så varför älskar vi det här knasiga huset? Jo, för det som ligger på andra sidan den här dörren. Det får ni se imorgon.


Älterer Post Neuerer Post