Bakom dörren

Bakom dörren

Det här är varför jag älskar Bag-alls Kontor/Lager/Studio i Brooklyn:

brooklyn bag-all studio

Kolla dessa fönster och höjden i tak och utrymmet!

Plats är inte något man blir direkt bortskämd med i New York – så att få gå till den här härliga local är verkligen en ynnest.

Jennifer in bag-all office

Jag älskar att jobba sittandes i en gungstol eller en soffa!

Jag vet att mitt kontor verkligen inte är det mest städade i världen. Men när jag jobbar lägger jag full fokus på att få det som måste göras gjort och så fort jag är klar måste jag snabba mig hem till barnen (det tar en timme att komma hem med tunnelbanan). Så att städa är ganska bortprioriterat. Ibland får jag och tjejerna som jobbar här ett ryck och så städar vi upp. Men efter några dagar är stöket tillbaks. Jag vet – jag är hopplös!

Så vad gör vi här på dagarna?

packar i bag-all kontor

1.Vi packar! Igår packade Malin och jag totes som skulle iväg till varuhuset Von Maur. Ingen av oss kände till det här varuhuset innan, men det har visat sig att de har 33 varuhus i 15 stater (så som Kansas, Iowa, Indiana, Oklahoma etc). USA är verkligen så mycket större än vad man/jag normalt sett tänker på.

Nu på sommaren är det super varmt i remotena, vi skulle lika bra kunna stå i bikini och jobba.

bag-all japanska kunder

2. Vi tar emot kunder! Här är de underbara inköparna from Japanska varuhuset Plazastyle, som flera ganger haft Bag-all Pop-up-Stores. De har allihop blivit goda vänner till mig och jag är så glad för att jag genom jobbet har fått möjlighet att träffa nya vänner från världens alla hörn!

bag-all printing

3. Vi printar saker. Obs, det här är en gammal bild. Printmaskinen står numera runt hörnet till höger på bilden. Det var en av målsättningarna när jag skaffade lokaler – att vi skulle kunna printa prover och påsar som vi sålt slut på. Det är underbart att kunna testa en idé direkt.

Och så trycker vi påsar till företag.

four seasons bag-all

fotografering bag-all

4. Vi go även fotograferingar! Här ovan Celeste med en av våra storsäljare i butiken på Mott Street.

new design bag-all

5. Tar fram nya designs och modeler Här ovan med gestreifter Bikini.

bag-all boxes

Fler än en gång har Cappi gömt sig i någon kartong så vi inte kan hitta henne….

Nu kanske ni förstår varför jag älskar det här knasiga huset i Bedsty till döds!

 


Älterer Post Neuerer Post